Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 16:04 - А ПРОТЕСТИТЕ БЯХА СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ
Автор: katiasungarska Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6660 Коментари: 4 Гласове:
19

Последна промяна: 21.02.2013 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Знаеш ли защо си беден, приятелю?! Защото за пореден път позволи да те яхнат! След току що гласуваната оставка на правителството, Цветанов излезе и по виещия полицейски мегафон заскандира: Победа! Победа! Това било демокрацията! Така казаха по телевизора, значи може и да е вярно! Но дали? image image
Ти, приятелю, който гледаш новините, защо не виждаш, че няма европеец, който да излезе на улицата, за да защитава правата си и да забрави за какво е там?! 
А на теб, който се зовеш журналист и за това, което правиш, се оправдаваш с отговорност и служение на истината, искам да ти кажа - ти си този, който ТРЯБВА да бъдеш коректива на събитията и да не позволяваш ИСТИНАТА да бъде манипулирана и грозно изкривена! Ти решаваш дали да дадеш трибуна на едни и същи политици, политолози, социолози и псевдоанализатори, които си пеят една и съща фалшива песен над 20 години и размиват истинските проблеми или да дадеш думата на народеца, който изнемогва и не знае защо живее - за да си плаща сметките, да си гледа децата, да осмисли живота си или да се огъне под ДЪРЖАВНИЯ рекет!  Бомбата беше хвърлена - Доган поръчал Борисов! И оттук насетне някой ще проговори за сметките за ток? Хахаха! Има ли още ентусиасти, които вярват на това?  image imageА, да, президентът популистки напомни за ежемесечните ел. чаршафи, но пък любезно се застрахова, че той не може да направи нищо, та затова институциите, които по думите му са загубили кредита си на доверие, трябва да си свършат работата и да накарат хората отново да им повярват ... Абе г-н президент, можете ли просто да излезете и да кажете - аз мога да направя тези три неща и да ги направите?! Обещанието, че често ще се "виждаме" беше много ала Бойко Борисов, но едва ли ще помогне! Приятелю, напомням ти, че излезе на улицата, защото наглостта на фирмите, които те ОБСЛУЖВАТ, премина всякакви възможни граници! Напомням ти, че след 10-тина дни сметките ти отново ще задръстят пощенската ти кутия! Напомням ти, че МОНОПОЛИТЕ тихичко потриват ръце, защото статуквото не се променя! Мобилните, кабелните оператори, банките, Топлофикация, Софийска вода ... ще продължат да те ебават с малките букви в договорите! Ти отново няма да можеш да прекратиш с едномесечно предизвестие, както е НАВСЯКЪДЕ по света, договора си с този или онзи доставчик на нещо си! И ще продължат да те рекетират, че трябва да плащаш неизползвна услуга, която е спряна към теб, заради неплатена сметка например, но ТРЯБВА да я платиш до края на договора си, при това с лихвите! А лихвите за какво са, щом не ти предоставят услуга, никой не ще да каже!!! Точно това те ОБЕДНЯВА, неизвестни приятелю,  все повече и повече! Защото ПОСРЕДНИЦИТЕ и МОНОПОЛИТЕ, които чинно снасят в партийните централи, ти пият кръвчицата всеки месец и докато забравяш защо си излязъл да протестираш, това не само няма да се промени, но и ще се задълбочи! 
Не се предавай, приятелю и не се поддавай! Иначе жалко за кръвта на Орлов мост! И жалко за детето ти!



Гласувай:
22


Вълнообразно


1. belkata41 - МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА
21.02.2013 17:00
Към участниците в протестите! Ако има евентуално преговори , искайте да се извърши първо ЛУСТРАЦИЯ и тогава промени !
НАРОДЕ, ОТВОРИ ШИРОКО ОЧИ И МИСЛИ! НАСТОЯВАЙТЕ ЗА МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА
цитирай
2. nrd - Подкрепа
22.02.2013 09:51
Браво! Много правилно и точно казано!Радвам се,че има такива хора с толкова ясна и навременна гражданска позиция! Защо не се вслушват в тези толкова правилни думи,които казват че истинските неща са простички и осъществими ДНЕС! Подкрепям Ви напълно и ще се постарая повече хора да Ви чуят!
цитирай
3. boris66 - борис66-катиасунгарска
22.02.2013 12:23
В Италия също се вдигат стачки,но хората знаят защо стаякуват-за права и по-добри зпалти,които на днешните измерения са малки!
цитирай
4. bogomil - Прекрасен постинг на една родолюбива българка
22.02.2013 15:56
Уважаема katiasungarska ,
Напълно споделям вашите виждания, отразени в постинга ви. Тъй като при протестите се издигат лозунги за смяна на системата, бих ви препоръчал. ако проявявате интерес да прегледате моя постинг в блога ми www.bogomil.blog.bg. По надолу в същи блог и във facebook ще може да видите постинги от времето преди референдума, след него, и на тази база бихте могла да направите връзката с настоящите събития и с вашето коректно изразено по-горе мнение, като истинска родолюбива българка. Поздравления!. Ще бъда благодарен, ако проявите интерес и отразите вашето становище!

с поздрав, уважение и най-добри пожелания д-р Богомил Великов Колев

www.bogomil.blog.bg

с позжсрав,
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katiasungarska
Категория: Лични дневници
Прочетен: 227372
Постинги: 117
Коментари: 69
Гласове: 245
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031